sâmbătă, 13 septembrie 2014

Egipt 2014

 

În Egipt internetul este scump și prost iar hotelurile, chiar și cele de prestigiu, îl oferă într-un mod de-ți trece cheful să-l folosești. Așa că de acolo nu am avut răbdare să postez mare lucru iar când ne-am întors m-a așteptat un maldăr de subiecte nerezolvate plus una dintre cele mai proaste experiențe de călătorie cu avionul de până acum. Astăzi mi-a trecut entuziasmul, mă voi limta doar la cîteva imagini.

DSCN1741

Acestea sunt cascadele hotelului care i-au dat și numele, foarte util funicularul ! Noi am avut o cameră la parter cu ieșire directă spre o piscină mai retrasă la care practic am fost singuri în primele zile, până ne-am obișnuit cu clima.

 

DSCN1746

Apoi ne-am mutat la mare, pentru briză și nisip.

DSCN1999

Dar cel mai important și unic în Egipt este desigur reciful casei la care se ajunge pe un ponton și care oferă o extraordinară experiență de snorkeling.

DSCN2109

DSCN1857

Spre finalul sejurului ne-am retras spre umbră și hidratare …

DSCN2054

Mesele de tip All Inclusive par să aibă o limită calitativă intrinsecă ce nu poate fi depașită de brand-ul hotelului însă cele a-la-carte au fost ok.

DSCN2125

Seara exista un program de animație dar nu ne-a captivat … spre exemplu mai jos este un fachir. Nu am gasit nici o plăcere privind-ul.

DSCN2084

Au existat desigur și alte plăceri, la care însă m-am opus din răsputeri … shopingul în bazar de exemplu.

DSCN2073

Una peste alta, la un raport calitate-preț net superior Turciei a fost un concediu reușit, îl recomand oricui sub condiția să înțeleagă situația locală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu