vineri, 6 august 2010

Amicale de vara

Daca zilele acestea si pana in Septembrie va suna o echipa PNL la usa nu va ambalati, nu vin alegerile !
05082010(002)
Este doar o actiune door-to-door menita sa popularizeze ceva idei economice ale PNL dar, in opinia mea personala, mai  ales sa verifice disponibilitatea echipelor de campanie.
Practic au fost intrebati membrii organizatiei daca vor sa candideze pentru consilieri in viitoarele alegeri locale din 2012 apoi ca prima “proba” a fost demarat acest proiect.
Rezultatul final va aduce o privire la zi asupra simpatizantilor electori si o idee clara asupra potentialului acelor membrii ce isi doresc sa devina consilieri de a coagula sprijinul colegilor in aceasta actiune. Aceasta lectie de baza, ca in politica nu poti face nimic singur, este astfel inca o data insusita practic.
Din cate am vazut eu rezultatele chiar daca nu sunt reprezentative sunt sigur incurajatoare ! Dintre cei putini care se arata deschisi catre subiecte politice majoritatea sunt simpatizanti PNL.
Pentru ca eu nu-mi propun nici o cariera politica si pentru ca contributia campaniei pentru PNL imi este oarecum neclara nu cred ca voi participa foarte des la acesta actiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu