miercuri, 20 noiembrie 2019

Panta Rei

În urmă cu 10 ani anunțam pe acest blog că m-am înscris în PNL. Astăzi am primit următorul SMS:


    Buna ziua,

    In temeiul dispozitiilor art. 22, punctul 2), litera a) din Statutul PNL, va informam ca avand in vedere faptul ca la acest moment in evidentele interne ale PNL Sector 4 figurati cu restante la plata cotizatiei mai mari de 6 luni ati fost radiati de drept. De la momentul comunicarii prezentului mesaj calitatea dumneavoastra de membru al PNL a incetat de drept. In eventualitatea in care detineti o dovada de plata a cotizatiilor restante va rugam sa le prezentanti la secretariat in termen de 5 zile.

    Secretariat PNL SECTOR 4

Atunci când ne-am căpătuit cu Firea la Primăria Capitalei am considerat că această năpastă se datorează PNL prin refuzul de a-și retrage candidatul clasat pe locul 3 și mințirea propriului electorat cu privire la poziția sa în sondaje (8-10% nu este o eroare de sondaj).

Prin urmare am decis ca, atât timp cât dânsa ne este primar, să nu mai plătesc cotizația considerând aceasta ca fiind simbolul obligațiilor reciproce și încălcate de PNL față de mine. Am rămas însă un spirit liberal activ, am contribuit în zona ITC din ce în ce mai bine pe măsură ce se schimbau generațiile și oameni mai tineri au urcat în ierarhia partidului. Un exemplu concret este serialul eIDAS de pe acest blog în care Pavel Popescu, seful comisiei naționale ITC a PNL și secretar al comisiei IT din CDEP, a jucat un rol activ fiind un partener deschis argumentelor și interesului național.


Cum aveam obiceiul să plătesc anticipat se pare că doar acum s-a împlinit sorocul. Nu pot să nu văd ironia de a pleca la câteva zile după preluarea guvernării însă, pentru mine, contribuția mea a fost întotdeauna profesională și din acest punct de vedere nu cred că ar trebui să fie relevant carnetul de membru. Așadar disponibilitatea mea rămâne intactă și, cine știe, poate scăpăm de Firea și ne întoarcem la normalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu