miercuri, 27 iunie 2018

Recidivă

Chiar în ziua moțiunii prietenii de la USR publică acest articol: Războiul PSD împotriva justiției. Ambuscada GDPR despre un proiect de lege introdus încă din Aprilie în circuitul parlamentar. Același autor, aceeași abordare cu GDPR în vremea doamnei Carmen Dan (senator) despre care am comentat aici și aici.

De data aceasta nu mă mai implic! Această lege are nevoie de avizul CSAT care la rândul lui nu poate fi obținut fără aprobarea președintelui. Dacă avizul există atunci legea nu va sugruma anticorupția, dacă nu există va cădea la Curtea Constituțională. Mi-a atras însă în articol atenția împotrivirea față de avizarea schimburilor de date de către ANSPDCP. Dacă devine și poziția oficială a USR atunci aceștia se poziționează de facto pentru protocoale secrete în contra campaniei PSD dar și împotriva poziției lui Cioloș din 2016 care a decis, ca regula generală, că acestea se publică pe site-ul instituției.

Cred că strategul USR, dacă există, este un publicitar dintre cei care declamă că o reclamă bine scrisă vinde orice și care lucrează în 24-hour news cycle. Mâine o să ne zâmbească, o să ne facă cu ochiul și o să spună: ce vrei și tu – era ziua moțiunii trebuia să scriu și eu ceva !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu