marți, 26 aprilie 2016

OGP regional

 

Tot săptămâna trecută a avut loc și o reuniune prietenească a unor responsabili OGP regionali și/sau foști participanți ai unor programe dedicate.

20160421_155247

Am avut oaspeți din Bulgaria, Macedonia și Slovacia, mâncarea a fost oferită de ambasada SUA iar locația cocktail-ului de seară de cei de la Funky Citizens. Acest cocktail a făcut de altfel știrea zilei, pentru că au participat atât Președintele Camerei Deputaților cât și #2 din Ambasada SUA, presa a scris că a existat o întâlnire secretă între aceștia la care au complotat contra d-lui Dragnea !

 

bf89b785-b215-42e8-a08b-86bda5278488

Complotul era undeva sub norișorul verzui. Inițial mă gândeam să spun despre această poză că arată cât de bine se înțeleg guvernele românești și americane cu ong-iștii, acum voi fi nevoit să inventez ceva mai spectaculos. Poate că Nicolae are un uzi în cârjă, Marissa este expertă în karate iar eu sunt păstrătorul secretelor ?

20160421_195827

Aici a fost rândul nostru sub norișor. Mărturisesc că nouă nu ne-a ieșit complotul și am rămas la stadiul de bârfă. Revenind în zona serioasă, surpriza acțiunii a fost Slovacia care pare să aibă o societate civilă numeroasă și volatilă. Spre exemplu m-au întrebat cum reușim să menținem interesul ong-urilor, la ei după câteva luni dispar – nu ar putea să-i aibă parteneri în planul de acțiune bianual. Ciudat …

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu