luni, 4 aprilie 2011

So low, so worrying

Astazi m-am hotarat sa duc personal la Euromedia o factura si o adresa dupa ce mult timp am apelat la intermediari. Urmeaza in relatia cu aceasta o procedura  destul de sensibila si dificila si m-am gandit sa-mi inving lenea si sa-mi manifest disponibilitatea livrand in persoana.

Nu stiu daca chiar este universala sau o reteta personalizata dar au reusit sa ma surprinda, si nu placut … Din prima d-ra secretara mi-a citit textele de doua ori cu mare atentie si incruntare. Apoi a pus mana pe telefon si a sunat pe cineva sa intrebe daca sa-mi inregistreze corespondenta.  Apoi a plecat sa-i arate cuiva hartia care sa-i spuna daca este ok sau nu.

La intoarcere mi-a expus urmatoarele variante: daca vine un plic prin curier se semneaza fara probleme pentru predarea plicului (care desigur ca la o adica poate sa fi fost gol sau sa contina o felicitare de Paste - n.a.). Daca se doreste un numar de intrare pe corespondenta propriu-zisa atunci trebuie intrebata persoana care da bun de plata care aproba acest lucru.

Presupunand ca se aproba se pune numarul pe exemplarul primit si se face o copie xerox care sa inmaneaza expeditorului. Nu se permite expeditorului sa aiba un exemplar cu stampila originala.

Wow ! Daca acum mi-as fi inceput relatia cu ei fugeam mancand pamantul ! Istoria mea comuna cu ei a avut conflicte care macar au fost la un nivel mult mai elevat, am discutat, ne-am conciliat, am dezbatut virgule dar niciodata nu ne-am bagat capul in pamant ca strutul …

Sper, macar pentru salvarea mandriei de a fi lucrat pentru aceasta firma, ca cele descrise imi sunt adresate si nu au aparut ca o procedura regulata de evitare a obligatiilor prin contestarea cunoasterii existentei lor..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu