luni, 21 martie 2011

O lume nebuna …

Inteleg ca un atac aerian poate fi imprecis distrugator, mai ales daca nu ai cea mai moderna armata. Inteleg sa-i interzici celui care detine aviatia sa o foloseasca fiind acesta comod si insensibil la pierderea de vieti omenesti. Inteleg sa-i distrugi pe cei care te ataca impiedicandu-te sa-ti atingi telul.
Pana la urma ii obligi sa iasa la bataie in conditii ce sunt mai putin periculoase pentru cei neimplicati. De preferinta ar trebui organizate confruntari la baioneta …
Nu inteleg de ce se ataca tancuri si sisteme terestre. Prin aceasta in mod evident se incearca egalizarea sanselor, eventual purtarea opozitiei catre victorie. Nu am nimic contra plecarii lui Gaddafi dar nu cred ca occidentul trebuie sa rezolve aceasta problema. Nu am decat sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca pe 21 Dec 89 ar fi facut acelasi lucru ungurii in Ardeal si rusii in Moldova. Sa zicem ca dupa catva saptamani il nimereu pe Ceasusescu si ca Ion Iliescu ar fi ajuns presedinte. Niciodata nu am fi scapat de ideea ca toate relele ne vin de la cele 2 tari, niciodata nu le-am fi multumit din inima …. Nu cred ca libienii ne vor multumii la final … nu-si vor uita rudele in uniforma sau nu ucise de bombardamente … vor blestema tranzitia si pe noi impreuna cu ea.
Culmea ipocriziei este sa declari ca ai mandat sa ucizi orice om in uniforma dar nu si pe Gaddafi, comandatul lor suprem !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu