sâmbătă, 12 iunie 2010

Blogarii liberali

Joi am avut emotii. Am fost invitat la Cafenea la o actiune cu "blogarii liberali", mai exact o intalnire cu D-na Deputat Cristina Pocora.
Impresia dansei si-a publicat-o pe blogul personal. Se vede ca are experienta in a discuta cu tot felul de oameni, le-a facut fata cu brio blogarilor ceeace nu se poate spune si despre mine. Am asteptat cu interes aceasta intalnire fiind curios sa vad cum un blog, care este in esenta o exprimare personala, poate fi inregimentat intr-un partid. Chiar eram curios sa vad daca apar la intalnire celebrii "postaci" de care se vorbeste ca ar exista ca angajati ai fiecarui partid.

Nici ca se poate o idee preconceputa mai departe de realitate ! Blogarii adevarati (eu si cu Sorin Ghinescu nu cred ca puteam sa ne consideram asa) sunt un grup eterogen, absolut dezorganizat, extrovertit si galagios. Cred ca majoritatea aspira la statultul de jurnalist online, in special la cel de editorialist. Considera sincer ca opinia lor exprimata pe blog va fi adoptata de cei ce o citesc. Caracterul liberal rezulta natural din convingerile lor liberale si modul in care acestia le inteleg, nu au nici o afiliere la poilitica de comunicare a PNL pe care de altefel o critica vartos. Principala lor calitatea insa pentru PNL este disponibilitatea de a se exprima sonor in orice conditii si configuratii, oricarei audiente. Evident actiunea s-a transformat intr-o discutie de cafenea nestructurata, fara concluzii sau rezultate practice.

Pentru mine blogul este o adresare catre cunoscuti sau persoane cu care ma voi cunoaste intr-o zi. In el scriu orice as spune si la o intalnire personala. Nu am nici o pretentie ca am dreptate, nu incerc sa conving pe nimeni. Daca cineva ajunge la aceeasi concluzie citind argumentele mele este meritul si responsabilitatea lui. Nu ma intereseaza traficul, numarul de cititori. Daca asta ar fi tinta mea as pune pe blog cat mai multa informatie si mai putin idei personale, ultima luna a aratat clar ca informatia si nu opinia este cea care aduce vizitatori noi..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu