sâmbătă, 13 martie 2010

Franța in ANSE

Dupa 6 luni iata si lansarea oficiala:
GRUPUL REALITATEA-CAŢAVENCU SE EXTINDE IN FRANTA


Grupul Realitatea-Caţavencu işi extinde activitatea în Franţa prin exportul unui nou model de business. Monopoly Media, parte a Grupului şi lider pe piaţa de digital signage din România, şi-a lansat operaţiunile in capitala Franţei.

Compania a semnat deja mai multe contracte cu parteneri francezi care ii vor permite să instaleze aproape 3000 de ecrane în diferite locaţii din Paris, precum patiserii, braserii sau bănci. Conţinutul editorial care va rula aici este furnizat de Realitatea TV şi de Monopoly Media.

“Dezvoltarea Monopoly în afara României s-a aflat pe agenda noastra încă de la început. Faptul că Monopoly a fost aleasă să dezvolte aceaste reţele în Paris a demonstrat că ceea ce am construit în România în ultimii 4 ani reprezintă un model de business care poate fi replicat cu success în alte tări, dar şi faptul că apartenenta la un Grup de presă precum Realitatea-Caţavencu este extrem de importanta.” spune Gabriel Faflei, Director General Monopoly Media
Cum si aceste afisaje sunt introduse in ANSE langa celelalte afisaje Monopoly se poate spune ca astazi in mod oficial ANSE administreaza pentru prima data transfrontalier. Desigur ca eu am o contributie minima concretizata in ceva filtre si rapoarte orientate spre Franta, marele merit este al managementului. Sau, second-guess, faptul ca sunt alaturi financiar de Monopoly pe timp de criza imi transfera si mie din gloria acestei realizari ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu