duminică, 24 mai 2009

Perspective interesante ...

Reclame abandonate in curtea Primariei Sectorului 4


Duminica, 24 Mai 2009, ora 19:20


Peste 50 de copaci din sectorul 4 al Capitalei au fost curatati, duminica, de reclame, de catre voluntarii de la organizatia nonguvernamentala "Agent Green".

Toate bannerele au fost lasate in curtea primariei de sector, ai carei reprezentanti au afirmat ca nu exista astfel de afise pe copacii din zona lor de autoritate, informeaza Adevarul.

"Noi am solicitat in scris, prin adrese depuse la Primaria sectorului 4, sprijin pentru actiunea de astazi, dar nu am primit niciun raspuns. De aceea am contactat un angajat al directiei de mediu al primariei. Angajatul ne-a spus ca nu exista copaci cu reclame", a declarat Gabriel Paun, presedintele organizatiei nonguvernamentale, Agent Green.

De altfel, organizatia nu a primit ajutor nici in actiunea precedenta din sectorul 3, insa ei si-au indeplinit scopul si fara sprijinul primariilor.

Urmatoarea destinatie a campaniei va fi sectorul 5 la data de 31 mai. De la inceputul campaniei au fost eliberati peste 400 de copaci din Capitala de reclame, indicatoare si lanturi.


Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu