vineri, 17 mai 2019

Schimbări la MCSI

în 13 Mai, după mai bine de 2 ani de mandat,  a fost eliberată din funcția de secretar de stat în MCSI dna. Manuela Catrina prin Decizia 90 a Prim-ministrului urmată de numirea pe post a d-lui Daniel Savu. Dânsa a avut următoarea poziție publică:


M-a frapat nomenclatorul uman propus. Dânsa a ajuns în acestă demnitate venind din zona organizației de femei a PSD având ca fundal studii în informatică. Din câte am observat în acești ani este o persoană cerebrală, cu o foarte bună capacitate de analiză și înțelegere a situației ”operative”. În zona sistemică aferentă administrației publice avem un grad mare de congruență a opiniilor însă ne-am deosebit esențial în zona reacției.

În toți acești ani, pe măsură ce mai sosea câte o ”bombiță” de la Kiseleff MC a preferat să facă un pas în spate. Dacă inițial a pornit prin a fi detașată de orice subiect care implică bani (fonduri, instituții în subordine) se pare că astăzi ”adâncimea sa strategică” s-a epuizat. Probabil că nu mai ajunge să fi loial PSD cât timp este nevoie de ”white walkers”. Clar nu intră în această categorie, dar nici o stâncă nu a fost. Mai degrabă așa:

Sorry, este singura mea șansă să pun acest tip de content pe blog ! Însă serios, oricât de mult ești concentrat pe a face bine  nu poți să ignori ce se întâmplă în jurul tău. Sunt sigur că ne vom mai intersecta, până atunci rămânem vecini de pagină de carte. Reboot în succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu