sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Legea 88

 

A fost odată, ca niciodată, o țară care, din perfecționism sau poate din prea multe probleme, s-a hotărât să-și întărească societatea. Și cum familia este, după cum se știe, celula de bază a societății a hotărât să primească la starea civilă, pentru măritiș, numai domnișoare virgine. Zis și făcut, tuturor doritoarelor a început să li se ceară, de la ginecolog, un formular completat care să ateste această neprihănire.

 

La început nu fu mare zarvă dar cu timpul începură domnișoarele să se plângă: că examinarea a durat prea mult, că doctorul era nepoliticos dacă nu chiar libidinos și predispus la testări neortodoxe. Au început să se adune, atât plângerile cât și respingerile, iar poporul, care oricum nu iubea doctorii, a început să sprijine tinerele fete mari.

Se schimbă împăratul și cel nou, la petrecerea de întronare, decise să bucure poporul anulând formularul de la doctor. De acum încolo nu mai este nevoie de el, vor fi întrebate babele orașului care fată e virgină și care nu. Toate fetele se bucurară că de, erau tinere și fără multă experiență. Alea mai bătrâne începură însă să se întrebe dacă au scăpat numai de formular sau pot și să nu mai fie virgine ? Apoi chiar se îngrijorară, oare babele țin bine minte sau s-au ramolit ? Dar dacă vreo babă te vorbește de rău că nu a-i salutat-o destul de politicos la ultima întâlnire ? Și mai ales, de unde o să știe primăria că nu ești de acord cu babele, că adevărul este altul astfel încât să poată fi făcute testări suplimentare.

Nu știm cum se termină povestea, poate că era țara gerovitalului și toate babele aveau mintea brici și amintiri perfecte … nu vom ști până nu o vom povesti !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu