miercuri, 30 noiembrie 2011

CAEN 7312

Pentru cine nu stie acesta este codul pentru “Servicii de reprezentare media ” si incepand cu acesta luna se regaseste in obiectul ANSE de activitate. Este putin mai devreme decat m-am asteptat , planuiam sa execut acest demers undeva la inceputul anului viitor in contextul noului proiect ANSE dar ultimele luni m-au fortat sa grabesc acest pas.

Dupa cum poate va amintiti in vara anuntam plecarea Simonei de la Euromedia. A devenit angajata ANSE si impreuna cu o noua colega (pe stilul si calibrul Simonei) am creeat, zic eu, o redutabila echipa de vanzari. Aceasta echipa a inceput sa promoveze serviciile Inga catre agentii dar in special catre clientii directi. Profit de ocazie sa le multumesc public fostilor colegi, astazi in agentii, care au primit-o foarte frumos pe Simona chiar in conditiile in care relatia lor cu Inga nu era chiar perfecta.

Rezultatele au fost foarte bune in opinia mea, o medie de 5-6 clienti noi adusi in fiecare luna, contacte reusite cu mari clienti. Pacat insa ca nu au avut si o adaptare reusita la stilul de lucru al echipei Inga, mult prea departe de cel al nostru. Dezacordul a devenit evident atunci cand am constatat lipsa unei comuniuni intre mine si Boris in privinta principiilor ce ar trebui sa duca la bune practici de management si disciplina financiara. Astfel, ca o solutie pentru aceste probleme, iata ca astazi ne detasam  usor de Inga inainte de a avea in functiune noul proiect ANSE. Vom ramane pe cat posibil si reprezentanti ai Inga pe piata (insa interpunandu-ne pentru mai mult control in fluxul financiar) deoarece simtim ca exista o buna posibilitate de colaborare acum cand ne stim mai bine plusurile si minusurile reciproce.

Pacat ca nu am reusit o sincronizare mai buna, la anul vom veni cu un nou concept , unic dupa stiinta mea , dedicat companiilor OOH de mica si medie dimensiune. Pana atunci ne vom dedica intreaga atentie  noua si pe partenerii nostrii de afaceri astfel incat sa ne pastram, sper eu, buna reputatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu