duminică, 18 septembrie 2011

Zarurile au fost aruncate ! (Pro version)

Dupa cum am promis aveti mai jos cateva imagini luate de un fotograf profesionist. Va scutesc de compozitiile in photoshop cu ingerasi si inimioare … dar va ofer in schimb cateva comentarii.

IMG_1662

Actiunea s-a derulat in parcul orasului, in foisorul pentru fanfara. In Blaj alesii locali dau mult mai mare atentie unui astfel de eveniment (comparat cu banda rulanta din Bucuresti) si iti ofera posibilitatea alegerii locului ei ocupandu-se de organizare (sonorizare, mobilare, pahare, etc). Totul gratuit. Pe cale de consecinta intotdeauna oficiaza primarul sau viceprimarul (in poza) – o buna oportunitate pentru ei de a interactiona cu alegatorii (bravo, asa se face politica corect!)

IMG_1709

Ceremonia propriu-zisa a fost la fel de subtire ca peste tot … Simona mi-a spart urechea cand a spus DA dar apoi spre uimirea mea s-a tinut bine fara prea multe emotii. Au fost prezenti doar numerosii unchi si matuse din partea ei , unul dintre motivele pentru care am organizat actiunea in Blaj. Astfel ne-au vazut intr-un cadru oficial, am marcat momentul si am scazut presiunea asupra lor pentru ceremonia religioasa ce va fi la Bucuresti.

Din respect pentru munca fotografei am acceptat intr-o oarecare masura sa stau “la poza” dupa cum ii dicta ei simtul artistic (sau rutina). Noroc ca avea la dispozitie un spatiu divers, aici eram pe un pod peste o fantana cu pesti exotici. Din fericie tot ea a tinut si socoteala astfel incat sa nu ramana nimeni fara poza cu maimuta …

IMG_1718

Un comentariu:

  1. Felicitari! O mare casa de piatra va dorim si numai bucurii! Va pupam cu drag!
    Ioana & Cos

    RăspundețiȘtergere