miercuri, 26 mai 2010

La Multi Ani PNL !

Saptamana aceasta este plina ! Am inceput luni cu o actiune la Cafeneaua Politica la care au venit simpatizanti din zona. Nu prea m-am implicat in discutiile cu acestia fiind deturnat spre organizarea evenimentului din 30 Mai numit "Liber la Joaca". Dar iata si prilejul petrecerii :


 Marti am avut sedinta BP in care ne-a fost prezentat sondajul din Mai. Concluzia a fost ca , pentru electoratul de dreapta, PD-L si Traian Basescu sunt mai de dreapta decat PNL ! Nu pot sa combat cu tarie aceasta idee cat timp eu cred ca nu ar trebui depusa motiune de cenzura pentru pachetul de criza... si cred ca multi membrii sunt mai dreptaci decat politica actuala. Tot atunci am mai fost o prezentare legata de politica HR din care deduc ca exista o tendinta de a avea mai multa selectivitate in intrarea si promovarea in partid.

Duminica la intrarea in Parcul Tineretului PNL Sector 4 organizeaza un eveniment clasic legat de 1 Iunie intitulat "Liber la Joaca". Vor fi concerte, jocuri, aleea artisitilor, campionate, etc. Pe langa promovare am fost implicat si in invitarea echipelor de footbal, ocazie cu care am suferit un mic soc: O d-na Directoare de Scoala m-a luat brusc ca "va prezentati foarte slab" , cat pe ce sa-mi verific slitzul, ca apoi sa ma lamuresc ca era nemultumita de lipsa de actiune si viziune a PNL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu