duminică, 30 mai 2010

Liber la Joaca

Astazi ne-am jucat, serios ! A avut loc evenimentul "Liber la Joaca" organizat de PNL Sector 4 dar fara a avea neaparat o tenta politica. Inafara de cateva bannere si sepci purtate de organizatori nu a fost nimic politic, totul a fost facut astfel incat sa avem cat mai multi copii care sa se simta bine. Ultima mea contributie la eveniment a constat in schimbarea locului de desfasurare din clipurile indoor si de pe tv-screenuri deoarece nu am primit aprobarea PMB si a trebuit sa ne desfasuram intr-o locatie privata si din pacate departe de fluxurile de vizitatori ale parcului. La fata locului s-au desfasurat cei din TNL sub directia coordonatorilor principali, Roxana si Tiberiu.
 
Inca cu 2 ore inaintea deschiderii am avut primii simpatizanti !

Am avut echipe ce au colindat parcul impartind baloane si invitatii

 
Am avut un spectacol de "experimente trasnite" spectaculos si interesant si chiar o provocare in a identifica in avans principille fizice pe care se bazeaza. Spre deosebire de magie, copiilor le-a fost explicat pe scurt cum de se intampla lucrurile










Am avut o zona cu o echipa imbracata pitoresc ce inoda baloane, totodata copiii puteau desena sub indrumarea unui artist profesionist sau erau pictati pe fata.

 Desiguri si jocuri sportive pentru copii mici


si campionat de fotbal pentru cei mai mari. Ambele scoli cu care am discutat eu s-au prezentat spre marea mea usurare...

 Spre final am avut un spectacol de costume, prezentator, muzica populara si cor de copii.

In opinia mea organizarea a fost buna, locatia foarte prost amplasata iar orarul putin intins, practic de la ora 13 toti copiii sunt dusi spre casa. La momentul maxim cred ca am avut 150 de copii deci probabil ca au fost in total peste 1000 de copii si parinti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu