vineri, 22 februarie 2013

Prima zi de congres PNL

Dupa ce congresul anterior a fost la Romexpo iata ca am revenit intr-o locatie mai adecvata. Nu s-au schimbat foarte multe dintre subiectele mele de interes, in continuare delegatii incearca fara succes sa rezolve o ecuatie imposibila: cum sa stai pe hol si sa iesi in evidenta printre 2000 de colegi dar cand intrii, in ultima clipa, in sala sa stai in fata si grupat cu colegii astfel incat sa-ti manifesti aparteneta la o filiala puternica. Exista un anumit comportament tip larg raspandit caruia eu nu-i vad motivatia in logica ci mai mult in anumite cutume preluate intre generatii. Nu este un congres cu miza. Au fost cateva intepaturi prietenesti si relaxate intre Crin Antonescu si Victor Ponta, un discurs bine primit a lui Tariceanu, de altfel este usor sa ai dreptate cand esti in opozitie, o certa simpatie a salii pentru acesta dar si o sustinere puternica pentru Crin. Interesant, bine organizat, elegant.

Sa trecem insa si la amanunte interesante si neimportante …

image

Asa arata ecusonul pentru acest congres.

20130222_142409

Asa arata purtatorul … Poza este facuta cu camera frontala a telefonului, am constatat ca unii fotografi din presa acreditata fac un ban bun pozand delegatii din sala urmand a le aduce pozele tiparite  la finalul zilei dar mie unul mi s-a parut degradant si nu am apelat.

20130222_161610

Mancarea a constat in sandwishuri in celofan sau mici cu mustar, bauturi racoritore, totul pe bani si batut in casa de marcat. Se vede lista de preturi pe o foaie galbena.

20130222_162930

La final soferul si limuzina personala m-au ridicat de pe covorul rosu si m-au dus acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu