vineri, 17 decembrie 2010

Unora le place viata

Daca este sa aleg un singur lucru dintre cele pe care le-am apreciat la Gabi Faflei in anii scursi de la prima noastra intalnire este senzatia pe care mi-a lasat-o ca pentru el a face bani este un mijloc si nu un scop. Intotdeauna a incercat in firmele sale sa aiba un climat cat mai placut de lucru: s-a inconjurat de oameni frumosi si placuti, a investit in ideea de echipa si de target comun.

petrecere craciun 2010 Monopoly

Aseara am fost la petrecerea Monopoly de Craciun. In contextul multor alte firme care nu au mai tinut petreceri in acest an sau care au facut evenimente numai pentru clienti iata ca Monopoly a incercat sa se autodepaseasca. Fata de cea de anul trecut ce a avut loc in aceeasi locatie a fost evidenta dorinta de progres materializata intr-un entertainment mai bogat.

 

Pacat insa ca invitatii din afara companiei nu au reusit sa se mobilizeze si sa se bucure cu adevarat. Am prins destul conversatii sumbre si bravade stridente. Si participarea a fost mai redusa datorata aceleasi lipse de entuziasm.

Ma bucur insa ca m-am intalnit cu persoane la care am facut referire pe acest blog si ca  acestea si-au dovedit calitatea aratand ca au inteles corect intentiile mele prietenesti in cele spuse despre ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu