joi, 25 februarie 2010

Mult succes Silvia !

Astazi s-a anuntat public ca Silvia Coserea paraseste in sfarsit Euromedia. Spun in sfarsit pentru ca i-a fost foarte greu emotional cred sa se desparta de o companie in care a lucrat aproape 15 ani. Era insa necesar si firesc, odata cu noua echipa de conducere ce a preferat sa-si acorde increderea altor persoane postura de Consilier in care activa astazi era puternic distonanta de fosta pozitie de Director de Vanzari.
La cum o cunosc, avand in vedere dedicarea fata de munca precum si uriasul pachet de contacte pe care il are in piata, ar fi trebuit din punct de vedere economic sa faca demult acest pas. Nu este insa prea tarziu sunt convins ca se va descurca foarte bine si poate va ajunge in final si ea la concluzia ca , daca tot muncesti, cel mai bine este sa muncesti pentru tine.

Un comentariu:

  1. Am primit un feedback de la cineva in tema care imi atrage atentia asupra unor aspecte importante si nementionate in postare. Pentru ca imi este draga Silvia dar mai drag imi este Adevarul voi puncta aceste aspecte cu observatia ca doar completeaza si nu contrazic textul initial.
    In primul rand se poare face o paralela intre situatia ei si situatia Ioanei Serbanescu. Ioana a parasit Euromedia din primul moment in care a sesizat schimbarea vantului pastrandu-si astfel imaculata imaginea. A inceput sa activeze prin firma proprie Kepi Consult si a reusit din prima zi sa aiba un client important ce ii asigura o fundatie stabila pentru constructie. Pentru partea functionala de logistica s-a asociat cu o firma de marime medie de pe piata.
    Am facut aceasta paralela fiind utila in caracterizarea relatiilor Silviei de pe piata. Sunt convins ca are agenda plina de numere si oricand i se va raspunde la apel. Totusi, luand in considerare perceptia din trecut cum ca Silvia ar fi fost moale si pro-client in calitate de Director Vanzari, exista asteptarea ca ea sa se mute la una din marile agentii de pe piata. Faptul ca acest lucru nu s-a intamplat se poate datora atat crizei dar si realitatii unor relatii asimetrice, naive, dezinteresate. Personal consider ca astazi aceasta este cea mai buna cautionare a probitatii Silviei si o apreciez pentru asta.
    Legat de puterea de munca, este un adevar incontestabil ca Silvia are cea mai mare medie de ore suplimentare ani la rand. Este de asemeni adevarat ca este un manager indecis si neincrezator in fortele proprii in privinta rapoartelor si celorlalte lucrari fapt care a adus multe dintre aceste ore suplimentare. Insa este un foarte bun vanzator cu tehnica, experienta si cunoastere a produsului. Oricum ar fi ar trebuie sa se descurce bine pe cont propriu mai ales ca are o sansa ca primele succese sa-i descatuseze aplombul si ambitia.

    RăspundețiȘtergere