joi, 29 octombrie 2009

Mici momente, mari realizari ...

Dupa cum am aratat am deventi membru PNL. Argumentele sunt solide, realizarea nu este atat de usoara pe cat ar parea ...  Printre argumentele potrivnice se regaseste in primul rand circumspectia naturala fata de partidele politice prezenta cred in fiecare dintre noi. Si pentru ca am fost intrebat ce m-a determinat sa fac acest pas , o voi lua adlitteram si va voi povesti acum.

Marile cariere politice au ca piatra de temelie filiatia. Truism pe jumatate adevarat in cazul meu deoarece nu sunt EBA, nu sunt interesat intr-o cariera politica dar tatal meu a avut o implicare in acest pas. Mai exact era in bravul meu TICO cand acesta a fost facut armonica in stationare de un microbus condus de un clasic tembel. Dauna totala, RCA insuficient pentru reparatie, asa am ajuns sa-l vand avariat, evident unui samsar de masini. Si cum trebuia sa ma intalnesc pentru acte si stateam in fata Administratiei Financiare rumegand situatia nu aveam cum sa nu vad firma PNL Sector 4. Dupa 20 de minute am cedat si m-am dus sa vad cum arata sediul, m-am impiedicat de o domnisoara secretara si lucurile s-au pus in miscare.

Si uite asa, in sedinta interviu pentru admitere cand am fost intrebat cine m-a recomandata am raspuns firesc: Administratia Financiara !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu