joi, 31 martie 2016

dezbateri … dez-bateri

 

Domnul Bostan – Ministrul MCSI – a avut o săptămână plină de ieșiri publice în care ne-a oferit multe informații interesante. Dar cea mai relevantă a fost prezența de la TVR. Am reținut cu interes:

”Am lansat-o în dezbatere, am făcut două dezbateri publice, am participat în ultima lună cred că la peste 15 întâlniri pe această temă. Am terminat joi săptămâna trecută" … ”Noi am considerat prioritate Legea securității cibernetice și deja, astăzi, pleacă în circuitul de avizare, în interiorul Guvernului, această lege”

Aștept cu nerăbdare publicarea observațiilor din dezbaterea publică care au fost preluate de MCSI și a motivării nepreluării pentru celelalte. După cum ne reamintim, noi cei prezenți la prima dezbatere, miniștrii Bostan și Alexandru au promis acest lucru, suplimentar MCPDC a promis chiar expertiza lor pentru o redactare de calitate.

În cadrul viitoarei dezbateri referitoare la cartelele prepay eu aș pune o singură întrebare … câte țări au anulat acordurile de roaming pentru cartelele prepay românești ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu