vineri, 30 noiembrie 2012

JOJEPA !

Ieri a aparut vestea mult asteptata … EPA Media (sub forma de pachet cu toate filialele sale este europene) a fost cumparata de catre o companie slovaca numita JOJ Media. Site-ul EPA austriac este in reconstructie asa ca trebuie sa-i credem pe cuvant pe slovaci si comunicatul lor exclusiv in slovaca. In afara de vestea propriuzisa nu sunt alte informatii, valoarea afacerii nu este comunicata si se asteapta avizul de la consiliul concurentei local.

In grupul JOJ se pare ca cel mai cunoscut component este o statie TV ce are asociata si activitate de publicitate outdoor in Cehia si Slovacia. CEO al grupului este un domn numit Richard Flimel, destul de tanar  si scolit in US.

Richard Flimel

Din declaratia Dlui Klaus Buchleitner CEO al Raiffeisen-Holding care pomeneste de avantaje reciproce si alte sinergii rezulta ca Raiffeisen inca mai pastreaza un interes in grupul EPA. Ar fi si normal cat timp, oricat de mult ar fi dorit Raiffeisen sa scape de EPA, totusi achizitia completa ar fi fost cam mare pentru un actor local. Sau poate se repeta genul de miscare Euromedia – Plastiprod – EPA ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu