marți, 27 noiembrie 2012

incomod

In ultimele luni am facut mari eforturi de adaptare prin autocontrol si rationalizare a situatiei in dauna instinctului si experientei acumulate pana astazi. Daca cu autocontrolul mi-a reusit, spre exemplu nu reactionez cand vad, mult prea des, oameni care apasa ambele butoane ale liftului (sus/jos), in privinta rationalizarii am reusit pana la un punct.

Poate ca ati observat ce de pe blog lipsesc, spre deosebire de anii interiori, povestile din campania electorala. Candidatul PNL/USL pe care ar trebui sa-l sustin in cartierul meu este fostul Prim Ministru Victor Ciorbea proaspat inscris in PNL. As fi putut trece peste faptul ca acesta si-a abandonat mandatul la primarie pentru a fi prim ministru incalcand astfel contractul semnat cu mine atunci cand l-am votat dar nu pot trece peste faptul ca acesta si echipa dansului in intalnirile cu alegatorii prevestesc cum vor recupera si reinvia PNTCD.

Oricare ar fi calculele strategice pur si simplu nu pot sa particip la aceasta deghizare electorale promovand un partid, PNTCD,  in care nu ma regasesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu