miercuri, 3 noiembrie 2010

Schimbari

Incepand cu 1 Noiembrie structura de conducere Euromedia se bazeaza pe Bogdan Vasile avand titlul de CEO si in aria de raspundere departamentele de vanzari, marketing si client service, apoi Claudiu Manolescu fiind CFO si ocupandu-se de media, IT si partea de financiar contabilitate. Representatul austriac a fost numit honoris causa Director Tehnic.

Este foarte productiv faptul ca la instalare Bogdan Vasile a admis faptul ca Euromedia in prezent nu se mai afla pe locul I. Se deduce ca acesta este astazi ocupat la mica diferenta de catre Affichage Romania.

A exista si un angajament de marketing concretizat de exemplu in ZF.

2 comentarii:

  1. Deductia mi se pare putin subiectiva, daca nu chiar malitioasa.. Ce inseamna numarul 1 (retea? cifra de afaceri? profitabilitate?), avem suficienta transparenta in aceasta industrie pentru a putea construi clasamente? Si inca ceva, de ce nu gasim aici articole la fel de interesante despre ceea ce se intampla in interiorul affichage? sau news? sau orice alta firma reprezentativa din outdoor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa o luam pe rand ... nu este o deductie ci o parafrazare ... Subiectul blogului este identic cu titlul, EUM reprezinta o parte importanta din viata mea si a prietenilor mei ... nu sunt o personalitate a ooh-ului incat sa relationez cu intreaga industrie. Mai devreme sau mai tarziu vor aparea informatii tangentiale despre orice firma in mediul virtual pe masura ce cineva cu care aceasta are tangenta va decide sa-si publice gandurile si actiunile pe net. Este inevitabil. Gandestete la facebook, oricat ti-ai iubii intimitatea se va gasi un prieten sa publice poza facuta impreuna cu tine.

    RăspundețiȘtergere