marți, 12 octombrie 2010

Un nou sef

Da, este adevarat. Va fi un CEO la Euromedia cu responsabilitati axate pe vanzari. Este o persoana cu vechi state in bransa dar care in ultima perioada a lucrat pentru un client final.
Este o varianta foarte buna pentru directia aleasa de actionari. Eu as fi preferat in locul lor o analiza mai filozofica asupra acestei afaceri, poate ca aceasta perioada este propice pentru o regandire, in definitv a cazut piata, cad si afisajele din orase datorita D-nei Udrea, oare de ce toata lumea crede ca peste 5 ani vor fi aceleasi reguli ale jocului ?
Pana nu ma transform in unul din mosii de la loja Muppetilor si pentru ca a crescut traficul de vizitatori reveniti va dau de munca pentru a afla persoana: sunt in contact cu el pe linkedin si si-a schimbat statusul cum ca cauta o schimbare … hai ca nu mai este mult pana pe 1 !
A, nu-mi vedeti networkul din linkedin ? Nu-i nimic, inseamna ca trebuie sa ne cunoastem !
….
….
PS: Parca incep sa fie cam multi sefi, nu ?

2 comentarii:

  1. verifica de ce si cum a plecat de la Starcom :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun, in primul rand incep sa-mi displaca postarile anonime. Trebuie spre binele tuturor sa invatam sa ne asumam raspunderea, asa vom scapa de enormele pierderi de energie date de zvonistica si barfe.

    Referitor la plecarea respectiva, sunt absolut convins ca a fost prin demisie si cu bune referinte. Ce s-a intamplat on the dark side of the moon tine de specificul de activitate. De altfel daca celor ajunsi la portile raiului incepe ca Sf. Petru sa li se para mai important decat D-zeu si sa-i acorde mai multe rugaciuni sa fie admisi este firesc ca acesta sa-l trasneasca fara ca noi sa primim un comunicat de la Patriarhie. Mai ales daca Sf. Petru chiar incepe sa se comporte ca un mic D-zeu.

    Revenind la subiectul nostru acesta si-a avut perioada de penitenta si sper ca a inteles sa-si schimbe stilul de promovare personala, in rest are toate contactele necesare si poate fi un motor perfomant in deplasarea companiei spre genul de Business Principles se pare ales.

    RăspundețiȘtergere