duminică, 8 martie 2009

Ex-Euromedia party

In 18 Decembrie 2008 a avut loc o petrecere ce si-a propus sa reuneasca vechi colegi de Euromedia / Europlakat / Etc.. Nu stiu exact cine a avut primul ideea dar in mod sigur primul care a facut ceva concret a fost Gabi Savu. Acesta a schitat planul, a gasit locatia si cu ajutorul ulterior logistic al dlui Draghici a pus lucrurile in miscare.

Ideea a avut un neasteptat succes, daca ar fi sa ne luam dupa e-mailurile de confirmare au fost cam 70 de oameni, eu as miza insa pe 50. Ar fi fost si mai multi daca ar fi participat si actualii angajati ai EUM ceea ce nu s-a intamplat. Gabi Savu si Mihai Roman au confundat in resentimentele lor compania cu toti angajatii sai actuali si in final actualii eum-isti au hotarat sa nu participe cu toata interventia pacificatoare a d-lui Draghici.



O alta poza din interior, sper ca selectia lor sa cuprinda cati mai multi participanti.



O seara foarte placuta. Dl Draghici a facut o scurta prezentare istorica ce merita un post separat. Am vazut foarte multi oameni si am realizat cate companii importante sunt conduse sau in proprietatea unor fosti EUM-isti. Poate pe viitor reusim o petrecere nepartizana, eventual pentru toti angajatii din aceasta industrie ca doar si acum au fost reprezentate cam toate companiile de pe piata !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu