luni, 9 martie 2009

Eveniment SPLA

La sfarsitul lui Ianuarie Microsoft Romania a organizat un eveniment cu circuit restrans dedicat licentierii SPLA (Microsoft Service Provider Licensing). Vedeta a fost Stefan Schwarz, CEE Licensing Specialist, Microsoft Corporation ce a prezentat si a raspuns intrebarilor noastre despre aceasta modalitate de licentiere, cred cea mai complexa si indigesta dintre cele cu care lucreaza Microsoft.
Bine stapanita, SPLA, este cea mai convenabila solutie de a oferii clientilor nostrii acces la diversele tehnologii software ale Microsoft. In esenta este o inchiriere a softului si hardului la preturi convenabile si pe perioade foarte flexibile ( 1 luna perioada minima fata de 2 ani la SA). M-am luminat cu multe aspecte legate de modul in care Microsoft isi intelege propriul contract.

Pentru mine in mod particular a fost de interes sa ma intalnesc cu Teresa Morcinek (in poza) accountul meu de la Insight cu care derulez contractul SPLA. Este o persoana deosebit de agreeabila si saritoare pe care te poti baza intotdeauna.



In Romania exista 2 reprezentanti Microsoft pe aceasta linie, Insight ce are birourile in Austria si HP Romania. Anul trecut in mod firesc am apelat prima data la HP Romania dar nu am reusit sa trec de primul angajat si sa obtin detalii si o oferta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu